Aanhanger verhuur Puttershoek

Heeft u een aanhangwagen nodig, maar vindt u het zonde een aanhanger te kopen.? Dan bent u bij Karreboer aan het juiste adres voor verhuur aanhangwagens. U kunt bij ons enkele hoogwaardige aanhangers huren, zonder dat u hier veel geld voor hoeft te betalen. Ideaal als u eenmalig of tijdelijk een aanhanger nodig heeft, maar het zonde vindt een aanhangwagen te kopen. Ook voor uw project hebben wij de ideale aanhangwagen in de verhuur, Aanhanger verhuur Puttershoek.

Karreboer verhuur en verkoop van Aanhangwagens

Wij zijn een bedrijf uit Dordrecht wat reeds 15 jaar lang bestaat. Onze kwaliteit en service zorgen er voor dat u veilig op weg kunt. Wij verkopen, verhuren en repareren aanhangers. Wij hebben aanhangwagens in diverse soorten en maten zodoende maken wij van uw vervoersproblemen een zorgeloze rit. Karreboer verhuur en verkoop van Aanhangwagens.
Wij zijn gevestigd in Dordrecht maar ook goed bereikbaar voor de nabij gelegen plaatsen, zoals ‘s Gravendeel, Alblasserdam, Barendrecht, Drechtsteden, Heinenoord, Hendrik Ido Ambacht, Hoeksche Waard, Nieuw Beijerland, Numansdorp, Oud Beijerland, Papendrecht, Puttershoek, Ridderkerk, Rijnmond, Sliedrecht, Strijen en Zwijndrecht . Bij ons bedrijf is er een ruime parkeergelegenheid. Hierdoor is het mogelijk om gemakkelijk aan en af te koppelen.

De onderhoud en service wordt gedaan in onze eigen werkplaats, dit alles gebeurt volgens de Bovag-normen.
Naast verhuur kun u ook bij ons terecht voor de aankoop van nieuwe aanhangwagens en occasions. Wij vertegenwoordigen de topmerken: Henra, Hapert, Anssems, Hulco en Humbaur.
Bij De Karreboer kunt u zowel nieuwe als gebruikte trailers en aanhangers kopen. Wij bieden u een uitgebreid assortiment aanhangwagens en trailers aan. Ook hebben wij aanhangwagens en trailers in de verhuur.

Een aanhangwagen huren

Op onze website kunt u zien welke aanhangwagens wij verhuren. Heeft u de geschikte aanhangwagen gevonden voor uw klus, dan kunt u deze aanhanger direct bij Karreboer huren. Hierbij kiest u zelf vanaf wanneer u de aanhangwagen huurt, maar ook tot wanneer. Wij zijn flexibel en denken graag met u mee. Ook als u de aanhanger meerdere keren nodig heeft, is dit uiteraard mogelijk.

Heeft u binnenkort een aanhangwagen nodig? Bekijk dan ons aanbod voertuigen voor verhuur aanhangwagens en u heeft al snel een aanhanger gevonden die aan uw eisen en verwachtingen voldoet.

Meer weten? Wij staan voor u klaar

Wilt u meer weten over het huren van een aanhangwagen bij Karrenboer? Neem dan gerust contact met ons op, Aanhanger verhuur Puttershoek. Ook als u meer wil weten over een specifieke aanhanger voor verhuur aanhangwagens op onze website, kunt u contact met ons opnemen. Wij beantwoorden uw vragen graag.

Like onze Facebookpagina.

  Naam *

  Adres *

  Straat + huisnummer


  Plaats


  Postcode

  Telefoonnummer *

  Emailadres *

  Soort aanvraag *
  VerhuurVerkoop/OcassionsReparatie/OnderhoudOverige

  Extra toelichting

  Ik ga akkoord met de privacyvoorwaarden. Lees hier onze privacy voorwaarden (*)

  Aanhanger verhuur Puttershoek

  Aanhanger verhuur Puttershoek

  Cart