Veiliger, praktischer, mooier: de Henra Xpert!

Na de introductie van de Henra nieuwe plateauwagen doen we er nog een schepje bovenop. Met trots presenteren wij u ons eerste topmodel uit de nieuwe Henra Xpert serie. De nieuwe plateauwagen is het eerste model dat uitgebracht wordt met het Xpert pakket.

De Xpert pakketten zullen op termijn op alle productgroepen beschikbaar worden. En krijgen zoveel mogelijk dezelfde uitstraling. De eigenschappen van een Xpert versie zijn op basis van veiligheid, gebruiksgemak en uitstraling samengesteld.

Nieuws: assortiment Henra compleet vernieuwd!

Henra innoveert met nieuwe modellen, nieuwe chassis en bijzondere details over de hele lijn van aanhangwagens. Meer kwaliteit voor een faire prijs: over de hele linie dalen de prijzen licht, maar het belangrijkste is dat de aanhangwagens er nóg beter van worden. Bekijk de nieuwsbrief van Henra, de uitgebreide folder over de nieuwe tandemassers en de foto’s van de nieuwe modellen en alle mooie details. Meer weten? Neem contact op!

Nieuws Bulletin “Paraboolvering” 23 oktober 2018

Nieuw in het assortiment “Schaarlift transporter “

Het op de juiste manier transporteren van een schaarlift is al jaren een lastige zaak. Door de extreem lage bodemvrijheid en relatief (harde ) kleine wielen, laat een schaarlift zich niet eenvoudig laden.

Maar… In samenwerking met het nieuwe hoogwerker verhuurbedrijf “Hoogwerkt“ heeft Henra de ideale schaarlift transporter ontwikkeld. De zeer lage laadvloer in combinatie met verlengde klep op nul graden uitlopend, maakt het oprijden van een schaarlift een eenvoudige taak. Doordat de laadvloer en oprijklep voorzien zijn van strekgaas, heeft de lift altijd voldoende grip en dus geen slippende wielen.
Een aangepaste maatvoering, inwendig 250x120cm, zorgt voor een kleine “footprint“, hierdoor neemt de combinatie weinig ruimte in beslag en zijn bijna alle locaties goed bereikbaar.

De compleet uitgeruste schaarlift transporter is voorzien van dubbele na stelbare veren op de achterklep, voldoende vastzet mogelijkheden en op de dissel een contactdoos met een afneembare spiraal stroomkabel.

De nieuwe Henra schaarlift transporter is per direct leverbaar in een bruto
laadvermogen van zowel 2700kg als 3500kg.

De nieuwe ontwikkelde Henra gesloten bakwagen!

Nieuw in het aanbod bij De Karreboer! De Henra gesloten bakwagen is speciaal ontwikkeld voor de professionele gebruiker en dus voor intensief gebruik! Henra doet zoals altijd geen concessies aan de kwaliteit wat zorgt voor een lange levensduur en grote gebruiksvriendelijkheid.

  • Afgeronde hoeken voor een lage luchtweerstand (duidelijk lager brandstofverbruik)
  • Standaard 2 zijdig gladde schuim/polyester wanden – 25 mm dik – geschikt voor belettering
  • Zeer degelijk zelfdragend chassis met koker ondersteuning
  • Gelast stalen achterkader
  • RVS hang en sluitwerk
  • Goede en voldoende vastbind mogelijkheden in de vloer verzonken

Bekijk hier alle specificaties van de Henra gesloten bakwagen en neem contact met ons op!

ATEC presenteert de nieuwste generatie paardentrailers

De Cicium is onze vol-polyester trailer. Met zijn grote verzorgingsdeuren aan beide zijden en rot-vrije wanden is deze trailer gereed voor jaren duurzaam gebruik.

Met een stijlvol symmetrisch gevormde polyester neus en twee ruime deuren heeft de Thensa een uniek voorkomen.

De Arcera heeft een design polyester voorpunt waardoor de trailer aerodynamisch is. Dit zorgt voor een hoog rijcomfort. Deze trailer is leverbaar in hout of aluminium.

Een unieke vormgeving met groot gebruikscomfort en veel ruimte voor uw paard. Naast een standaard achterklep zijn de trailers ook leverbaar met een klep – deuren combinatie, waarbij ook één (halve) deur als oploop-klep gebruikt kan worden. Gebouwd in de voor u bekende hoge Atec kwaliteit met standaard een Aluprotec vloer, pony verstelling, grote zonwerende designramen met tralies en geheel voorzien van LED verlichting incl. 3e remlicht. De geschroefde en verlengde disselbenen tot aan de voorste as in combinatie met het geventileerd chassis en torsiegeveerde AL-KO assen zorgen voor een hoog rijcomfort.

De nieuwe lijn is uit te breiden met de volgende opties:

ATEC presenteert de nieuwste generatie paardentrailers: Arcera, Thensa en Cicium. Modern design afgestemd op de huidige wensen: breder, hoger, langer en toch lichter: Met een knipoog naar ons Romeinse verleden en toch helemaal van nu: Arcera, Thensa en cicium

Paardentrailers anssems

ANSSEMS aanhangwagens heeft een uitgebreid assortiment van aanhangwagens. Zo is er altijd een aanhangwagen die voldoet aan uw wensen.

Nieuwe Henra Bakwagens met aluminium zijwanden (enkelasser en tandemasser).
Knott remmen

Knott is een unieke leverancier op het gebied van zelfstellende trommels. voor verdere informatie kunt u onderstaande documentatie bekijken.

Humbaur actiemodellen
Cart