Verhuur bagagewagen Drechtsteden

Heeft u een bagagewagen nodig, maar vindt u het zonde een aanhanger te kopen.? Dan bent u bij Karreboer aan het juiste adres voor verhuur bagagewagens. U kunt bij ons enkele hoogwaardige aanhangers huren en of kopen, zonder dat u hier veel geld voor hoeft te betalen. Ideaal als u eenmalig of tijdelijk een aanhanger nodig heeft, maar het zonde vindt een aanhangwagen te kopen. Ook voor uw project hebben wij de ideale aanhangwagen in de verhuur, Verhuur bagagewagen Drechtsteden.

Karreboer verhuur,verkoop, reparatie en onderhoud van diverse aanhangwagens

Wij zijn een bedrijf uit Dordrecht wat reeds 15 jaar lang bestaat. Onze kwaliteit en service zorgen er voor dat u veilig op weg kunt. Wij verkopen, verhuren en repareren aanhangers. Wij hebben aanhangwagens in diverse soorten en maten zodoende maken wij van uw vervoersproblemen een zorgeloze rit. Karreboer verhuur en verkoop van Aanhangwagens.
Wij zijn gevestigd in Dordrecht maar ook goed bereikbaar voor de nabij gelegen plaatsen. De onderhoud en service wordt gedaan in onze eigen werkplaats, dit alles gebeurt volgens de Bovag-normen.
Naast verhuur kun u ook bij ons terecht voor de aankoop van nieuwe aanhangwagens en occasions. Wij vertegenwoordigen de topmerken: Henra, Hapert, Anssems, Hulco en Humbaur.
Bij De Karreboer kunt u zowel nieuwe als gebruikte trailers en aanhangers kopen. Wij bieden u een uitgebreid assortiment aanhangwagens en trailers aan. Ook hebben wij aanhangwagens en trailers in de verhuur.

Een bagagewagen huren

Op onze website kunt u zien welke bagagewagens wij verhuren. Heeft u de geschikte bagagewagens gevonden voor uw klus, dan kunt u deze aanhanger direct bij Karreboer huren. Hierbij kiest u zelf vanaf wanneer u de aanhangwagen huurt, maar ook tot wanneer. Wij zijn flexibel en denken graag met u mee. Ook als u de aanhanger meerdere keren nodig heeft, is dit uiteraard mogelijk.Heeft u binnenkort een bagagewagen nodig? Bekijk dan ons aanbod voertuigen voor verhuur aanhangwagens en u heeft al snel een aanhanger gevonden die aan uw eisen en verwachtingen voldoet.

 • Een halve dag: binnen 4 uur retour.
 • Een hele dag: Langer dan 4 uur en dezelfde dag voor 22.00 uur retour.
 • Tussen 22.00 uur en 8.00 uur hanteren wij een extra half dag tarief.
 • Op zon- en feestdagen alleen op afspraak en dan geldt dagtarief.

Meer weten? Wij staan voor u klaar

Wilt u meer weten over het huren van een aanhangwagen bij Karrenboer? Neem dan gerust contact met ons op, Verhuur bagagewagen Drechtsteden. Ook als u meer wil weten over een specifieke aanhanger voor verhuur aanhangwagens op onze website, kunt u contact met ons opnemen. Wij beantwoorden uw vragen graag.

Like onze Facebookpagina.

  Naam *

  Adres *

  Straat + huisnummer


  Plaats


  Postcode

  Telefoonnummer *

  Emailadres *

  Soort aanvraag *
  VerhuurVerkoop/OcassionsReparatie/OnderhoudOverige

  Extra toelichting

  Ik ga akkoord met de privacyvoorwaarden. Lees hier onze privacy voorwaarden (*)

  Verhuur bagagewagen Drechtsteden

  Verhuur bagagewagen Drechtsteden

  Cart