Opbouw

Wilt u graag uw bagage, fietsen of uw andere bezittingen veilig en gesloten vervoeren, maar heeft u een open aanhangwagen? Dan kan een opbouw op uw aanhangwagen de oplossing bieden waar u naar op zoek bent. Een opbouw kan uit verschillende materialen bestaan, de groottes kunnen uiteraard verschillen en ook is de keuze aan u of u een afneembare opbouw wenst of een permanente. Voor alle verschillende opbouwen bent u bij De Karreboer aan het juiste adres!

Naast de mogelijkheid van een zeil of net om uw bezittingen te beschermen, is een opbouw ook een goed alternatief. Een opbouw is natuurlijk veel steviger en laat bovendien geen vuil of water bij uw spullen in de aanhangwagen. Wel kan een opbouw het gewicht van de aanhangwagen verhogen, maar dankzij onze lichtgewicht materialen wordt dit met een opbouw van De Karreboer beperkt.

Natuurlijk voldoet elk van onze opbouwen aan de strengste veiligheids- en kwaliteitseisen op zowel nationaal als internationaal gebied. Wij kunnen de opbouw tevens ook voor u op uw aanhangwagen monteren. Voor complete service, van A tot Z, qua opbouw en aanhangwagens in het algemeen, kunt u altijd bij De Karreboer terecht!

Voor een uitgebreid assortiment aan opbouwen voor de aanhangwagen kunt u bij Karreboer terecht. Wij garanderen de beste kwaliteit voor de beste prijs! Kom eens bij ons langs of neem contact met ons op voor meer informatie.

Cart