Service

Is er iets mis met een van uw lichten of zijn uw banden niet goed uitgebalanceerd? Ook voor service voor diverse onderdelen bent u bij Karreboer aan het juiste adres! Wij helpen u graag als het gaat om balanceren van banden en wielen, repareren en monteren van verschillende verlichting, het plaatsen van oploopremmen en het adviseren over diefstalbeveiliging.

Waarvoor kunt u bij ons terecht?

Verlichting is essentieel. Het is dan ook belangrijk dat de verlichting van uw aanhangwagen regelmatig wordt gecontroleerd en eventueel vervangen. De Karreboer beschikt over een team van specialisten die zonder moeite zeer nauwkeurig uw verlichting kunnen repareren.

Banden en wielen vereisen veel aandacht, revisie en soms reparatie. Het is belangrijk dat de bandenspanning goed is, dat de wielen goed uitgebalanceerd zijn en dat de loadindex past bij uw aanhangwagen. Twijfelt u of er iets mis is met de banden en wielen van uw aanhangwagen? Neem het zekere voor het onzekere en kom bij ons langs.

Oploopremmen zijn onmisbaar als het gaat om aanhangwagens. Deze dienen professioneel gemonteerd en nagekeken te worden, om er zo voor te zorgen dat u veilig de weg op komt met het gevoel dat uw aanhangwagen niet tegen uw auto kan klappen.

Diefstalbeveiliging werkt alleen als de manier waarop goed gaat. Mocht uw disselslot, kettingslot of wielklem niet goed meer werken, dan zorgen wij er graag voor dat deze binnen de kortste keren wel weer naar behoren werkt.

Voor service voor de aanhangwagen kunt u bij Karreboer terecht. Wij garanderen de beste kwaliteit voor de beste prijs! Kom eens bij ons langs of neem contact met ons op voor meer informatie.

Cart