Verlichting

Verlichting is natuurlijk een erg belangrijk en zelfs verplicht onderdeel van een aanhangwagen. Het zorgt voor veiligheid op de weg en het is dan ook van uiterst belang dat de verlichting van uw aanhangwagen het goed doet. Doet uw verlichting het niet, dan is het essentieel om ervoor te zorgen dat u uw verlichting zo snel mogelijk vervangt of laat vervangen. Voor verschillende onderdelen, waaronder dus verlichting, voor uw aanhangwagen, bent u bij de Karreboer aan het juiste adres!

Er zijn vele verschillende soorten verlichting voor een aanhangwagen. Het is belangrijk dat de verlichting wel past bij uw aanhangwagen. In ons assortiment vindt u verschillende soorten verlichting, waardoor het juiste type er altijd voor u bijzit. Indien gewenst kunnen wij de verlichting voor u monteren, waardoor u zonder lang te wachten weer snel en veilig de weg op kunt!

Wat zijn de regels voor verlichting?
Verlichting voor aanhangwagens moet aan een aantal regels voldoen. Het is dan ook verplicht dat al deze onderdelen het goed doen:

  • Twee achterlichten;
  • Twee remlichten;
  • Twee driehoekige rode retroreflectoren achter en twee witte retroreflectoren aan de voorkant;
  • Twee richtingaanwijzers;
  • Twee stadslichten voorop;
  • Achterijruitlamp.

Wees ervan verzekerd dat deze lichten het allemaal doen om gevaarlijke situaties en boetes te voorkomen. Voor al deze soorten lichten en nog veel meer onderdelen kunt u bij Karreboer terecht. Wij garanderen de beste kwaliteit voor de beste prijs! Kom eens bij ons langs of neem contact met ons op voor meer informatie.

Cart